Slideshow

  • NEW PRODUCT PK Series Ø20 / Ø25 Compact Cylinders.
  • NEW PRODUCT PTR Series Ø32 / Ø100 Twin Rods Cylinders
  • NEW PRODUCT PK Series Ø125 / Ø320 Compact Cylinders
  • NEW PRODUCT PK Series Ø20 / Ø25 Compact Cylinders.
  • NEW PRODUCT PTR Series Ø32 / Ø100 Twin Rods Cylinders
 

Företaget

OINONEN Tooling är specialist inom teknisk handel och företaget är känt i hela Europa för sin goda service. Över ett kvartssekel i branschen har skapat ett mäktigt nätverk mellan våra kunder och våra tillverkare. Vår vida industriella erfarenhet och vårt kunnande gynnar samarbetet med våra kunder och huvudmän.

 

OINONEN Tooling förnyas:

Vi har utvidgat vår verksamhet bl.a. att omfatta pneumatiken. Vi importerar och exporterar tryckluftscylindrar med produktmärket Pemaks® . Vårt marknadsföringsnamn för pneumatik är OINONEN Tooling Pneumatics.

Pemaks® är ett registrerat produktmärke i vars bakgrund ligger ett historiskt, år 1963 grundat turkiskt företag. Pemaks® började som det första turkiska företaget i landet tillverkningen av tryckluftscylindrar år 1974. Företaget är därför stolt över sin historia och ser redan framåt på internationella forum.

Synnerligen skarpa sporrar har företaget förtjänat med att bli godkänd som leverantör åt världens största möbeltillverkare IKEA.

En annan medalj av motsvarande klass är den tyska – också den världens största i sin bransch – tillverkaren av träbearbetningsmaskiner HOLZMA. Också där har man valt och litar endast på Pemaks.   

OINONEN Tooling representerar Pemaks® pneumatik i hela nordvästra Europa. Vi erbjuder PEMAKS® standard- och normcylindrar och möjlighet till olika skräddarsydda paket och en omfattande pneumatikservice för alla cylinderanvändare.

Också våra korta leveranstider svarar väl på användarnas utmaningar.

 

OINONEN Tooling
Mertaniementie 23
36200 Kangasala
Finland
Tfn +358 400 518 320

info@oinonen.com
www.oinonen-paineilma.fi

Quote / Estimate

Request a quote >>

News