Google+ |  
 

Kokemus, OINOSEN voima!

45 vuotta teollisuutta ja kauppaa – OINONEN.COM
Siirry tästä teollisuuden koko palvelupalettiimme »

 

Slideshow

  • NEW PRODUCT PK Series Ø20 / Ø25 Compact Cylinders.
  • NEW PRODUCT PTR Series Ø32 / Ø100 Twin Rods Cylinders
  • NEW PRODUCT PK Series Ø125 / Ø320 Compact Cylinders
  • NEW PRODUCT PK Series Ø20 / Ø25 Compact Cylinders.
  • NEW PRODUCT PTR Series Ø32 / Ø100 Twin Rods Cylinders
Katso tuotekuvasto (PDF)            Uutisia
 
 

Yritys

OINONEN Tooling on teknisen kaupan erikoisosaaja ja hyvästä palvelustaan ympäri Eurooppaa tunnettu yritys. Yli neljännesvuosisata alalla on luonut mahtavan verkoston kansainvälisten asiakkaidemme ja valmistajiemme välille. Laaja teollinen kokemus ja osaaminen auttavat yhteistyössä asiakkaidemme ja päämiestemme kanssa.

OINONEN Tooling uudistuu:

olemme laajentaneet toimintaamme mm. pneumatiikkaan. Tuomme ja viemme Pemaks® tuotemerkillä paineilmasylintereitä. Aloitamme myös kaasujousien myynnin tämän vuoden aikana. Tällä tuotealueella markkinointikanavamme on OINONEN Tooling Pneumatics.

Pemaks® on rekisteröity tuotemerkki, jonka takana on historiallinen 1963 perustettu turkkilainen yritys. Pemaks aloitti maassa ensimmäisenä turkkilaisena yrityksenä paineilmasylintereiden valmistuksen 1974.
Yritys katsookin historiastaan ylpeänä eteenpäin jo kansainvälisillä foorumeilla.

Erittäin kovia kannuksia yritys onkin ansainnut päästyään maailman suurimman huonekalujätin IKEAN hyväksytyksi toimittajaksi. Toinen vastaavan luokan mitali on saksalainen - myös alallaan maailman suurin - puuntyöstökonevalmistaja HOLZMA. Hekin ovat päätyneet ja luottavat vain Pemaksiin.

OINONEN Tooling edustaa Pemaks® pneumatiikkaa koko Luoteis-Euroopassa. Täysi peitto sylinteripuolella standardi ja normilaitteissa yhdessä runsaan erikoisvalmistuspotentiaalin kanssa takaa kaikille asiakkaillemme meidän kautta täyden palvelun. Lyhyet toimitusajat vastaavat haasteisiin tässäkin mielessä.

 

OINONEN Tooling Pneumatics
Mertaniementie 23
36200 Kangasala

Puh. +358 400 518 320

info@oinonen.com
www.oinonen-paineilma.fi